Onze mogelijkheden

  Complete verhuizing Gedeeltelijk doe
het zelf verhuizing
Vracht- of bestelauto inbegrepen inbegrepen
Team van gecertificeerde verhuizers inbegrepen (4 man) inbegrepen (2 man) + eigen inzet
Verhuis- of boekendozen bruikleen te huur / te koop
Pakdekens inbegrepen inbegrepen
Inpakpapier inbegrepen te koop
Hulpmateriaal inbegrepen te huur
Vrijblijvende offerte + advies inbegrepen inbegrepen

Ook voor kleine verhuizingen staat Lammers Verhuizingen en Transporten uit Zutphen, voor u klaar. Denk hierbij aan het het verplaatsen van een wasmachine of piano.

Verhuislift

Bij gebouwen met moeilijk toegankelijke trappenhuizen of hoogbouw hebben wij de beschikking over een verhuislift met een lengte van 20 meter die reikt t/m de 6e verdieping. Daarnaast is er een demontabele verhuislift die in een nauwere situatie geplaatst kan worden.

Verhuislift Lammers Verhuizingen

In- en uitpakservice

Wij hebben een team beschikbaar dat op efficiënte wijze alle te verhuizen zaken in kan pakken met de garantie dat er geen breuk- of verliesrisico is. Zij weten door hun ervaring en specialistische kennis het volume van de verhuizing te reduceren doordat zij de beschikbare dozen efficiënt weten te benutten.

Verhuismaterialen

Voor het schoon en schade vrij vervoeren van uw kostbare eigendommen maken wij gebruik van de volgende verhuismaterialen.

 • verhuisdozen
 • inpakpapier
 • noppenfolie
 • etiketten / labels
 • matrashoezen
 • garderobeboxen
 • hondjes (platte kar)
 • luchtbandenwagens


 • Verhuisdozen en inpakmaterialen

  Bij een complete verhuizing stellen wij sterke verhuis- en boekendozen beschikbaar zonder kosten. Een effectief gebruik van dozen reduceert het volume van uw verhuizing waardoor u kosten bespaard. Daarnaast stellen wij inpakpapier beschikbaar.

  Lammers Verhuizingen in actie in Zutphen.

  Handyman

  Wij hebben een team van gespecialiseerde ‘klusjesmannen’ beschikbaar die exact weten hoe de inboedel snel en zonder beschadigingen geplaatst en gemonteerd moet worden. Daarbij wordt het afhalen en ophangen en het afkoppelen en aansluiten van bijvoorbeeld lampen, (rol) gordijnen en schilderijen verzorgd, evenals het af- en aansluiten van apparaten/witgoed. Ook kan de woning bezemschoon worden opgeleverd.

  Opslag

  Tijdens een verhuizing kunt u behoefte hebben om diverse stukken (tijdelijk) op te slaan. Wij bieden hiervoor verschillende opslagmogelijkheden.

   


  Erkende verhuizers Garantiecertificaat: Lammers Verhuizingen


  Schakel de handyman van Lammers Verhuizingen in